Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Orijinal boyut için bu çubuğa tıklayınız. (488x256px - 138Kb.)
18 Wheels of Stell Pedal to the Metal Turkey Map 3 FINAL
18 WOS + TURKEY MAPİ indirmeniz gerekmektedir.
18 WoS Pedal to the Metal + Crack (Ana oyun tır oyunudur.bu olmadan otobüs yaması çalışmaz)
http://hotfile.com/dl/24473043/9bb4649/18_Wos_Pedal_To_The_Metal___www.ahmetturan.org.zip.htmlAlternatif
http://www.fileserve.com/file/e7qMZxd/18_Wos_Pedal_To_The_Metal___www.ahmetturan.org.zip———-
Turkey Map v3.0 FINAL Tek Linki (Tır oyununa otobüs yaması yukarıdaki tır oyununun kurulması gerekir)
http://hotfile.com/dl/24473163/fe76c18/Turkey_Map_3.0_ahmetturan.org.rar.htmlAlternatif
http://www.fileserve.com/file/5BGwkZW/Turkey_Map_3.0_ahmetturan.org.rarRar Şifresi :
www.ahmetturan.orgTurkey Map Exe Şifresi:
www.hardtruck.tr.cxGerçek otobüs tutkunundan gerçek otobüs oyunu…
Otobüs Oyunu
Tek bir Paket ,İçinde Onlarca Türk Firmaları Kargo ve Taşıma Şirketleri, Yepyeni Tır ve Otobüsler.
Mercedes-Benz O403, Travego , Yeni Tourizmo ve Scania, Volvo, Renault, MAN
Oyundan Tır ve Otobüs Görüntüleri
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Orijinal boyut için bu çubuğa tıklayınız. (490x368px - 58Kb.)
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Orijinal boyut için bu çubuğa tıklayınız. (490x368px - 45Kb.)
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Orijinal boyut için bu çubuğa tıklayınız. (490x368px - 38Kb.)
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Orijinal boyut için bu çubuğa tıklayınız. (490x368px - 47Kb.)
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Orijinal boyut için bu çubuğa tıklayınız. (490x368px - 41Kb.)
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Orijinal boyut için bu çubuğa tıklayınız. (490x368px - 37Kb.)
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Orijinal boyut için bu çubuğa tıklayınız. (490x368px - 48Kb.)
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Orijinal boyut için bu çubuğa tıklayınız. (490x368px - 42Kb.)
Yeni Üç Akslı Travego Yaması
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Orijinal boyut için bu çubuğa tıklayınız. (490x368px - 44Kb.)
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Orijinal boyut için bu çubuğa tıklayınız. (490x368px - 54Kb.)
Yeni travego üç akslı yama indir
Bu yamayla birlikte yeni firmalar: Kâmil Koç, Pamukkale ve İstanbul Seyahat eklenmiştir.
Yamayı olduğu gibi klasörüyle birlikte Belgelerim / 18 WoS Pedal to the Metal / makes / truck
içine atın.
Oyundaki Türk Otobüs Firmaları:
-Nilüfer -HAS Turizm -Hatay öztur
-Batmanlılar -Kent -Yeşil Aksaray
-KONTUR -ÖzKaymak -Afşınlılar
-Kale Seyahat -Anamur ZAFER -Has Bingöl
-Lüks Mersin -Tatlıses -Lüks Ereğli
-Mersin KOÇ -Mersin VİF -Adıyaman Ünal
-Ereğli -Bitlis Taç -Urfa Cesur
-METRO -Malatya beydağı -Mersin köksallar
-Can Iğdır -Mersin Seyahat -Adana Seç
-Dadaş -Çayırağası VIP -Truva
Kargo ve Taşıma (Dorseler Tır Yükleri)
-LasSA -Erler Film -Sarar
-Kızılay -DSİ -Sütaş
-Fenerium -İSKİ -Milangaz
-Keskinoğlu -Eczacıbaşı -Petrol Ofisi
-Konfor mobilya -Efes -Casper
-tukaş -İstikbal -Pionerr
-Bellona -OMSAN Lojistik -Caterpillar
-İSFALT -Cafe Crown -Arçelik
-Mehmet Efendi -Yapı Kredi Y. -Yurtiçi Kargo
-CMS -Meyve ve sebze hâli -Çukurova grup ve daha fazlası…
Açıklama ve ipuçları:
Yükleme: Önce 18 wos pedal the metal oyununu kurun crack yapın en az bir kere oyuna girip çıkın.Turkey map modunu aynen yükleme kısmına yazılan talimattaki gibi belgelerime kuruyorsunuz.
Oyuna girdiğinizde sisteminize en uygun grafik ayarlarını seçmeyi unutmayın. Grafik ayarları düzgün yapılmazsa bazı hatalar oluşacaktır en basit örneği oyuna girdiğinizde otobüsün arka tekerleğinin garip bir cisme benzediğini göreceksiniz.En doğru grafik ayarları yapıldığında sorunsuz oynayabilirsiniz.
Yeni otobüs yamaları buldunuz diyelim nasıl eklerim diye sorarsanız hemen:
Belgelerim / 18 WoS Pedal to the Metal / makes / truck klasörüne bulduğunuz yamayı klasörüyle beraber içine atıyorsunuz.
Bu pakette zaten herşey hazır olarak kurulacaktır.
Ben bu menü müziğini beğenmedim veya yeni müzikler eklemek istiyorum diyorsanız:
Menü müziğini değiştirmek için Belgelerim / 18 WoS Pedal to the Metal / music içindeki
Main Menu Theme adlı dosyayı istediğiniz şarkıyla değiştirin ama ismini Main Menu Theme yapmayı unutmayın. Radyo modunda müzik dinlemek için yine aynı klasöre müzik atabilirsiniz.Şarkının ismini değiştirmeden atın. En Önemlisi OGG Formatında olmasına dikkat edin.
Oyuna başlarken Kayıtlı oyun seçeneğinden save dosyasını açarak başlıyorsunuz.Yeni Oyun derseniz yeniden oyuna başlıyorsunuz ve tüm para boşa gidiyor.Yeni otobüs ve tır almak için N tuşuna radyoyu açmak için F tuşuna basmanız yeterli.
Dediniz ki ben Türkiye haritasını ve modunu oynamak istemiyorum.Ama bu otobüs ve tırlar orjinal haritasında olsun veya orjinal haritada görevlerini falan yapıcam ama bu yamalar da olsun diyorsanız
Turkey Mapı Masaüstüne kurun içinden makes / truck klasöründeki istediğniz yamayı Belgelerim içindeki orjinal 18 WoS Pedal to the Metal klasörünün içinden makes / truck içine atın. Eğer bu klasörler yok ise kendinizde oluşturabilirsiniz.Bu şekilde otobüs ve tırları orjinal oyunda kullanabilirsiniz.
Ama ben daha önceden Mapı kurdum içine attım bunları veya dediklerini yapamıyorum diyorsanız Belgelerim içindeki 18 WoS Pedal to the Metal klasörünü silin sonra oyuna girin ve çıkın daha sonra Belgelerime baktığınızda 18 WoS Pedal to the Metal klasörünün yeniden oluştuğunu göreceksiniz ama orjinal ilk hali ile yani içi boş olarak. Bundan sonra söylediğimiz yöntemle orjinal haritada yeni otobüslerle oynayabilirsiniz.
YÜKLEYEN BİR KULLANICIDAN ANLATIM
beyler bayanlar ve dahası efendiler gördüğüm kadarı ile bayaca bir telaş buyumuşsunuz bu güzel oyunu yükleme konusunda. sizlere yardım etmeye hazırım bu konuda. msn adresimi ekleyin ve yardım edeyim isteyenlere. msn adresim =
akman_firat05@hotmail.com aslında işi bilen pek çok kişi için gayet kolay. ama belliki yakınanlar bilgisayar dünyasına uzak kişiler. neyse uzak olmaları o kadarda önemli değil. sıkı bir sabırla onlara tek tek tarif ederek bu güzel oyunu yükletmeye hazırım. ben bu oyunu yükleyebilmeniz için size gereken linkleri vericeğim.
gerekenler :
1. oyunun yükleme dosyası =
download adresi =
http://hotfile.com/dl/24473043/9bb4649/18_Wos_Pedal_To_The_Metal___www.ahmetturan.org.zip.html3. adımda bize gereken ise türkiye haritası dosyası =
download adresi =
http://hotfile.com/dl/24473163/fe76c18/Turkey_Map_3.0_ahmetturan.org.rar.htmlşimdi anlatıyorum. 1. adımdaki oyunun ana yükleme dosyasını indirdikten sonrasında yüklüyorsunuz. ( PedalToTheMetalSetup.exe bu isimli dosyayı yanisi )
ve oyunun craclenmesi gerekliki oyunu süresiz olarak kullanabilesiniz. bunun içinde eğer oyunu yüklerken adres değişikliği yapmadıysanız eğer oyun kendisini varsayılan olarak C:\Program Files\18 WoS Pedal to the Metal bu adrese yükler. indirdiğiniz arşivde crack dosyasının içinden çıkacak 2 tane dosyayı bu klasörün içine kopyalamanız yeterlidir oyunu süresiz olarak kullanıma açmak için.
2. adımda ise benim verdiğim adresten alırsanız yeni türkiye haritası dosyasını avantajlı olursunuz. çünküsü yükleme esnasında sizden şifre isteme gibi bir şey yok. dahası yükleme denilen bir olay yok. indirdiğiniz rar sıkıştırma dosyasının içinden 18 WoS Pedal to the Metal isimli klasörü masaüzerine çıkarttıktan sonrasında onu belgelerime taşımanız oyunu artık türkiye haritası ile otobüsleri ile kullanmanızı sağlıyacaktır.
sevgi saygı ve hörmetlerimi kule tipi büyük bir vinç ile huzurlarınıza bırakıyorum. sevgiyle kalın.
Benzer Yazılar:
Otobüs Oyunu İndir download VBUS
Gta IV Tofaş Şahin v.2 Araba Yaması İndir, Download
Sxe 8.5 İndir Download
German Truck Simulator Full İndir Download
Euro Truck Simulator Türkçe Yama
Etiketler: Gerçek Otobüs Oyunu İndir Download, Otobüs Oyunu
Sanal sürücülü oyunları kurmayı bilmiyorsanız resimli anlatım için Tıklayın
Dosya indirmeyi bilmiyorsanız resimli anlatım için tıklayınız
4.030 Yorum için “Gerçek Otobüs Oyunu İndir Download”